Winkhaus O-ntra

het keersleutelsysteem van Winkhaus

Logo Winkhaus
Traditie gecombineerd met innovatie

Al sinds 1854 kiest Winkhaus altijd voor kwaliteit zonder compromissen. Met veel talrijke innovaties hebben wij de kwaliteitsnormen voor de toegangsorganisatie continu verder ontwikkeld. Dit gebeurd al vanaf het allereerste idee tot aan de productie van onze elektronische en mechanische sluitsystemen. Hierbij hebben wij altijd het optimale gebruiksvoordeel van de klant voor ogen.

Onze producten worden continu verder ontwikkeld en aangepast aan de laatste technische standaard. Zo profiteert u samen met uw klanten altijd van innovatieve en uiterst duurzame systemen – engineered in Germany.

Gecertificeerde producten
De internationale keuringsinstanties stellen hoge eisen aan sluitsystemen. De Winkhaus profielcilinders en sleutels worden zowel conform DIN 18252, EN 1303, EN 15684, VdS 2156, VdS 2386 als conform SKG NEN 5089 goedgekeurd.
Winkhaus Ontra cilinder met sleutels
Hoge kwaliteitsstandaarden
Winkhaus waarborgt de hoge productkwaliteit door een continue interne bewaking. Door het consequente kwaliteitsmanagement overeenkomstig ISO 9001 wordt het hoge kwaliteitsniveau van onze sluitsystemen op de lange termijn gewaarborgd. Van de centrale functies tot aan het oppervlak. Ook laten wij producten en processen regelmatig door onafhankelijke testinstituten toetsen en bewaken.
Keersleutelsystemen voor objecten van elke grootte
Of het nu gaat om een klein bedrijf, grote industriële installaties, openbare instellingen als gemeentehuizen of universiteiten of scholen. Overal waar een geregelde en gecontroleerde toegang nodig is, is het keersleutelsysteem keyTec O-ntra de beste oplossing.
Zo veelzijdig kan beveiliging zijn
Wanneer u voor uw project een comfortabele oplossing zoekt, is het keersleutelsysteem keyTec O-ntra precies de juiste keuze. Want met O-ntra zijn diverse hiërarchische configuraties mogelijk. Zo kunnen onder andere de hoofdsleutel en de centrale cilinder individueel op uw eisen worden afgestemd.
Door de standaard beveiliging tegen uitboren en picking, net als een veiligheidscertificaat voor het nabestellen van sleutels en cilinders, biedt O-ntra beveiliging op topniveau. De ergonomische sleutel van slijtvast nieuwzilver is bovendien bijzonder aangenaam in het gebruik.
Overzicht van de keyTec O-ntra voordelen
  • 6 gevederde massieve sluitingen en maximaal 8 radiaalstiften op twee sluitniveaus
  • standaard beveiligd tegen uitboren en picking
  • manipulatiebeveiliging en vangstiftfunctie
  • patent rechtelijk beschermd
  • geschikt voor afzonderlijke sloten en kleine tot middelgrote sluitsystemen
  • verkrijgbaar in SKG*R, SK**R en SKG***R

Contact

Wij kunnen ons voorstellen dat een sleutelplan opzetten geen dagelijkse bezigheid is voor u en dat dit tot vragen kan leiden. Wij adviseren u dan ook om ons te bellen, zodat we het e.e.a. met u persoonlijk kunnen bespreken en naar aanleiding van het gesprek u een prijsopgave doen toekomen met bijbehorende mogelijkheden en opzet sleutelplan.
Klik hier en vul uw gegevens in en vermeld bij opmerking dat uw een advies wenst inzake sleutelplannen. Wij gaan voor u aan de slag en heeft u uiterlijk de volgende werkdag een geheel vrijblijvende offerte!
Uiteraard mag u altijd bellen naar 013-583 90 96