Sleutelplan

Elk sleutelplan dat via welzoveilig.nl en Donders Security verkrijgbaar zijn.

Mechanische sluitsystemen zijn de gemakkelijkste en veiligste manier om uw bezittingen te beschermen. Welzoveilig werkt standaard met drie toonaangevende merken, te weten;
  • Dormakaba ExperT Plus
  • RB Keylocx
  • Winkhaus O-ntra
RB Locxis is speciaal gemaakt voor woonhuizen, kleine kantoren en kleine sleutelplannen.
DormaKaba en Winkhaus O-ntra kunnen middelgrote en grote sleutelplannen mee gecreëerd worden.
De mechanische sluitsystemen van DormaKaba, RB-Keylocx en Winkhaus O-ntra worden algemeen gezien als toonaangevend qua veiligheid en techniek en kunnen in combinatie met elektronische sloten en toegangsbeheersystemen gebruikt worden.
Een hoofdsleutelsysteem is een sleutelsysteem waarbij bepaalde sleutels een aantal vooraf bepaalde deuren kunnen openen, b.v. één sleutel die alle deuren in een gebouw kan openen.
Het helpt met het beheer, verlaagt vervangingskosten voor sleutels en is handiger, omdat er minder sleutels in omloop zijn. Het geeft ook snel toegang tot alle ruimtes binnen het gebouw, b.v. voor beveiligingspersoneel en managers. Dit is niet alleen handig: het kan in noodgevallen van
levensbelang zijn.
Een hoofdsleutelplan is een essentieel onderdeel van moderne, mechanische toegangscontrole. Het wordt voor alle typen gebouwen aangeraden, van woonhuizen en flatgebouwen tot aan middelgrote of grote organisaties met honderd of meer sleutels. Het is met name van belang in de volgende
gevallen:
  • Voor de beveiliging: overzicht hebben over wie met welke sleutel toegang tot welke ruimtes heeft
  • Niet teveel sleutels te hoeven dragen: gemak dus.
  • Om veiligheidsredenen, b.v. wanneer hulpdiensten altijd en snel toegang tot alle ruimtes moeten hebben zonder naar de juiste sleutel te hoeven zoeken, b.v. in verpleeghuizen, ouderenwoningen of studentenhuizen.

Contact

Wij kunnen ons voorstellen dat een sleutelplan opzetten geen dagelijkse bezigheid is voor u en dat dit tot vragen kan leiden. Wij adviseren u dan ook om ons te bellen, zodat we e.e.a. met u persoonlijk kunnen bespreken en naar aanleiding van het gesprek u een prijsopgave doen toekomen met bijbehorende mogelijkheden en opzet sleutelplan.
Klik hier en vul uw gegevens in en vermeld bij opmerking dat uw een advies wenst inzake sleutelplannen. Wij gaan voor u aan de slag en heeft u uiterlijk de volgende werkdag een geheel vrijblijvende offerte!
Uiteraard mag u altijd bellen naar 013-583 90 96
Uiteraard kan en mag uzelf ook een sluitplan opzetten middels ons sleutelplanformulier, welke u hier kan downloaden.