Dormakaba ExperT Plus

Het sleutelsysteem van Dormakaba

Patent dormakaba expert plus geldig tot 2033
Dormakaba staat voor betrouwbaarheid, beveiliging, de hoogste kwaliteit en
duurzaamheid. Expert plus sleutels en het systeem zijn beschermd door Europees patent EP2890856B1 tot 2033. Het geregistreerde beeldmerk “Mountain Peak” geeft expert plus hoge herkenningswaarde.
De nieuwe codering op de sleutelkop kan niet door conventionele sleutelmachines worden gemaakt. Als de code niet aanwezig is, dan kan de sleutel niet in de cilinder worden gestoken en gedraaid. Nieuwe vormgeving in de cilinder laat de sleutel nog comfortabeler in de cilinder glijden.
Kaba ExperT Plus
Sleutels zijn enkel verkrijgbaar bij dormakaba of welzoveilig.nl
Duplicaatsleutels of extra cilinders die behoren tot een gelijksluitend of hoofdsleutelplan kunnen enkel worden besteld na vertoning van de security card, die bij elke dormakaba veiligheidscilinder wordt meegeleverd.
Keersleutel van de uitvinder
Toen Kaba de keersleutel uitvond, was het voor het eerst dat het niet uitmaakte hoe de sleutel in de cilinder werd gestoken, zo of zo. Nu staan keersleutels niet alleen voor gebruikersgemak, maar ook voor hoge permutatie capaciteit en de hoogste beveiliging tegen illegaal namaken van sleutels en het openen van een slot door manipulatie zoals picking en de slagsleutel-methode.
Gecertificeerde beveiliging
Expert plus is in het bezit van vele internationale certificaten tegen het manipuleren van de cilinder door boren, trekken, picking en kloppen. Deze certificaten zijn op aanvraag verkrijgbaar.
Cilinders verkrijgbaar in SKG**R en SKG***R.
Dormakaba modulair
Het modulaire systeem van Dormakaba biedt de mogelijkheid op een
voudige wijze cilinders ter plaatse om te bouwen naar andere lengtes of zelfs andere cilindertypen. Het sleutelgebruik blijft onveranderd.
Sleutels
Dormakaba keersleutels zijn gemaakt van zilvernikkel en zijn extreem weer
bestendig. Ze zijn in 4 typen verkrijgbaar.
Voor regulier gebruik:
  • Smartkey clip in 12 kleuren
  • Smartkey clip met RFID chip voor elektronische toegangscontrole systemen
Voor gebruik met veiligheidsbeslag en meerpuntsvergrendelingen
  • Largekey clip in 7 kleuren
  • Gepantserde sleutel (zonder clip)

Contact

Wij kunnen ons voorstellen dat een sleutelplan opzetten geen dagelijkse bezigheid is voor u en dat dit tot vragen kan leiden. Wij adviseren u dan ook om ons te bellen, zodat we het e.e.a. met u persoonlijk kunnen bespreken en naar aanleiding van het gesprek u een prijsopgave doen toekomen met bijbehorende mogelijkheden en opzet sleutelplan.
Klik hier en vul uw gegevens in en vermeld bij opmerking dat uw een advies wenst inzake sleutelplannen. Wij gaan voor u aan de slag en heeft u uiterlijk de volgende werkdag een geheel vrijblijvende offerte!
Uiteraard mag u altijd bellen naar 013-583 90 96